ACER LIQUID Z4

КАМЕРА: 5MP КОЛОР ЕКРАН: 4" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.2 3G: 21Mbps 46 ден.

На 24 рати во Play Comfort во Доверба 24 за постоен корисник

Повеќе

HUAWEI ASCEND P7

4G: 150Mbps КАМЕРА: 13MP КОЛОР ЕКРАН: 5" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.4 736 ден.

На 24 рати во Play Comfort во Доверба 24 за постоен корисник

Повеќе

LG G3

4G: 150Mbps КАМЕРА: 13MP КОЛОР ЕКРАН: 5,5" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.4 1 198 ден.

На 24 рати во Play Comfort во Доверба 24 за постоен корисник

Повеќе
погледни ги останатите понуди

NOKIA 220

КАМЕРА: 2MP КОЛОР ЕКРАН: 256к ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: NOKIA OS S40 BLUETOOTH 2 490 ден.

Повеќе

SAMSUNG C3590

КАМЕРА: 2MP КОЛОР ЕКРАН: 256к BLUETOOTH EDGE 3 990 ден.

Повеќе

SAMSUNG GT-E1200

КОЛОР ЕКРАН: 65к ИГРИ ФРЕКВЕНЦИЈА/BAND: 900/1800 МАКЕДОНСКО МЕНИ 1 250 ден.

Повеќе
погледни ги останатите понуди

SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 2014 EDITION

4G: 150Mbps КАМЕРА: 8MP КОЛОР ЕКРАН: 10.1" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.3 1 250 ден.

Во Play Comfort во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

ZTE MF60 MOBILE WI-FI HOTSPOT

3G: 21Mbps WI-FI EDGE МЕМОРИСКА КАРТИЧКА: MicroSD 1 ден.

Во Play Comfort во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

HUAWEI E3276S CAT4

4G: 150Mbps 3G: 42Mbps EDGE ФРЕКВЕНЦИЈА/BAND: 850/900/1800/1900 /

Play Comfort во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе
погледни ги останатите понуди

Telekom MK - нова мобилна апликација

Сите твои барања и прашања поврзани со припејд услугите на Т-Mobile можеш да ги решиш едноставно и брзо преку TELEKOM МК.

Прочитај повеќе

Сурфај безгрижно во роаминг!

Активирај Travel&Surf пакет за веќе од 149 денари. и опушти се на интернет додека си во странство.

Прочитај повеќе

Е-сметка

Активирајте е-сметка и добијте ги сите информации за вашата сметка на едно место, на Мојот Т-Mobile портал.

Повеќе за е-сметка

Мој клуб

Мој клуб - Магазин за технологии и модерно живеење.

Бр. 96 Октомври 2014
Ценовник

Погледнете актуелен ценовник со најновите телефони и уреди

Прочитај повеќе
Плати сметка онлајн

Плати сметка со VISA или MasterCard од која било банка...

Прочитај повеќе
E-Newsletter

Добивајте најнови информации директно на вашиот e-mail

Прочитај повеќе
Мој клуб

Изберете подарок од огромната понуда на Мој клуб

Прочитај повеќе