Мој клуб

Добредојдовте во Мој клуб – најголема програма за лојалност досега!

Со задоволство ве информираме дека започнуваме со заедничка програма за лојалност, со цел да ви овозможиме заедничко користење на поените и поголем избор на подароци.

Што е Мој клуб?

Добропознатите Клуб 360 на T-Mobile и Клуб на пријатели на T-Home се спојуваат во една заедничка програма – Мој клуб, овозможувајќи им на своите корисниците уште повеќе поволности и привилегии.

Што значи тоа за вас?

Значи дека ќе имате побогат избор на подароци, за вас и за вашите најблиски.

Поволностите се уште поголеми доколку сте корисник на T-Mobile и T-Home услугите. Сега поените добиени од Т-Home и Т-Mobile можете заеднички да ги користите и да одберете повредни подароци од каталогот на новата Мој клуб програма.

Запознајте се со Мој клуб!