Гледајте ги Арена Спорт* каналите, 20-тина домашни ТВ канали, како и камери во живо од атрактивни локации преку MaxTV на мобилен со преземање на бесплатната апликација MaxТV Водич и активирање на услугата Mobile МаxТV. Со активирање на Mobile МаxTV, за 199 денари месечно** добивате вклучен сообраќај за приближно 20 часа следење MaxTV преку мобилен.

Пакет Вклучен сообраќај Цена (ден.)
Mobile MaxTV 10 GB (20 часа ) 199

Начини на активација на услугата Mobile MaxTV:

  • со испраќање на бесплатна SMS порака со содржина Mesecen MaxTV на бесплатниот број 1462
  • со јавување на бројот 1462 и следење на говорните упатства
  • преку визуелниот автомат на *122#
  • преку апликација MaxТV која испраќа бесплатна SMS за активација на 1462

Kорисниците ќе добијат SMS известување по искористување 16 часа како и и SMS информација дека услугата ќе биде прекината до крајот на периодот откако ќе ги искористат сите 20 часа.

Доколку сте поврзани на интернет преку мрежата на Македонски Телеком, за гледање на Арена Спорт каналите потребно е да сте најавени со вашиот телефонски број и Мој T-Mobile лозинка.

Доколку ја немате Mobile MaxTV услугата, сообраќајот се наплаќа по 1 ден. за 2 МB (околу 4,5 ден. за 1 минута следење MaxTV на мобилен).

Арена Спорт каналите се вклучени во Mobile MaxTV услугата промотивно.

*Во моментов, Арена Спорт каналите се достапни преку апликацијата за Android и iOS уреди.

** Кај припејд корисниците, услугата Mobile MaxTV е валидна во период од 30 дена од денот на активирање. Кај постпејд корисниците, услугата се реактивира секој прв ден од месецот се додека не се деактивира.

Го искористивте сообраќајот за Мobile MaxTV вклучен за овој месец? Без грижи, активирајте Instant Mobile MaxTV и повторно уживајте во MaxTV на вашиот мобилен телефон до крајот на месецот!

Пакет Вклучен сообраќај Цена (ден.)
Instant Mobile MaxTV* 10 GB (20 часа ) 199

Начини на активација на услугата Mobile MaxTV:

  • со испраќање на SMS порака со содржина Instant MaxTV на бесплатниот број 1462
  • со јавување на бројот 1462 и следење на говорните упатства
  • преку визуелниот автомат на *122#

Kорисниците ќе добијат SMS известување по искористување 16 часа како и SMS информација дека услугата ќе биде прекината откако ќе ги искористат сите 20 часа.

По искористување на сообраќајот од Instant Mobile MaxTV пакетот, корисникот може да активира уште еден пакет Instant Mobile MaxTV со важност до крајот на месецот.

* Услугата Instant Mobile MaxTV е достапна само за постпејд корисници на Т-Mobile.