• Приватни
 • Деловни
 • T-Home
 • cool

  Добредојде во COOL!

  Зошто некои другари и другарки се покул од другите? Што е тоа што ги прави секогаш интересни, смешни, шармантни, секогаш во центар на вниманието , секогаш „in”?

  Кул не е само облеката што ja носиш додека си во училиште, победата на баскет во маало или пак, одлуката да купиш различна боја на чевли од онаа на другарка ти, само за да се разликувате. Да се биде кул значи да се има имиџ што предизвикува внимание и восхит, постојан став во секоја ситуација, да се биде кул значи забава и смеење, но најмногу од сè - кул претставува начин на живеење !

  Дознај повеќе
 • cool

  Бесплатен Cool бонус со секој ваучер!

  Биди Cool и со секој ставен ваучер добивај бесплатно бонус минути, СМС пораки или мобилен интернет. Дополни 150 денари и одбери помеѓу 500 SMS, 500 МB или неограничени викенд минути кон сите T-Mobilе и T-Home корисници.

  Дознај повеќе
 • cool

  Cool опции за повеќе забава со друштвото!

  Ако си и ти Cool, тогаш одбери ја опцијата која ти дава да вртиш каде сакаш. Активирај Cool опција со неограничени разговори кон T-Mobile и T-Home и 2,9 ден. по повик кон другите мрежи. Цела недела за само 99 денари.

  Дознај повеќе

cool

Услугата е достапна само за припејд корисниците на тарифниот модел Cool.

ПОКАНИ ПРИЈАТЕЛ
НА COOL