• Приватни
  • Деловни
  • T-Home

HTC DESIRE 200

КАМЕРА: 5MP КОЛОР ЕКРАН: 3,5" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.0 3G: 7,2Mbps 169 ден.

На 6 рати во Play S во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

SAMSUNG GALAXY CORE PLUS

КАМЕРА: 5MP КОЛОР ЕКРАН: 4,3" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.2 3G: 21Mbps 525 ден.

На 12 рати во Play M во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

SONY XPERIA E

КАМЕРА: 3,2MP КОЛОР ЕКРАН: 3,5" со 256к ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.1 3G: 7,2Mbps 419 ден.

На 6 рати во Play S во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе
погледни ги останатите понуди

NOKIA 113

КАМЕРА: VGA КОЛОР ЕКРАН: 65к ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: NOKIA OS S40 BLUETOOTH 2 750 ден.

Повеќе

SAMSUNG GT-E1270

КОЛОР ЕКРАН: 65к FM РАДИО ИГРИ ФРЕКВЕНЦИЈА/BAND: 900/1800 1 990 ден.

Повеќе

ALCATEL ONE TOUCH 20.05

КАМЕРА: 2MP КОЛОР ЕКРАН: 262к BLUETOOTH EDGE 2 450 ден.

Повеќе
погледни ги останатите понуди

SAMSUNG GALAXY TAB 3 10.1 P5200

КАМЕРА: 3MP КОЛОР ЕКРАН: 10.1" со 16М ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS 4.2 3G: 42Mbps 576 ден.

На 24 рати во Play L во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

ZTE MF60 MOBILE WI-FI HOTSPOT

3G: 21Mbps WI-FI EDGE МЕМОРИСКА КАРТИЧКА: MicroSD 1 ден.

Play L во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе

HUAWEI E3276S CAT4

4G: 150Mbps 3G: 42Mbps EDGE ФРЕКВЕНЦИЈА/BAND: 850/900/1800/1900 /

Play L во Доверба 24 за нов корисник

Повеќе
погледни ги останатите понуди

Стани припејд корисник

Земи нов припејд број и добиј неограничени разговори кон
T-Mobile и T-Home и само 2,9 ден. за целиот разговор кон други мрежи, цела недела!

Прочитај повеќе

Сурфај безгрижно во роаминг!

Активирај Travel&Surf пакет за веќе од 149 денари. и опушти се на интернет додека си во странство.

Прочитај повеќе

Е-сметка

Активирајте е-сметка и добијте ги сите информации за вашата сметка на едно место,
на Мојот Т-Mobile портал.

Повеќе за е-сметка

Мој клуб

Мој клуб - Магазин за технологии и модерно живеење.

Бр. 93 Февруари 2014
Ценовник

Погледнете актуелен ценовник со најновите телефони и уреди

Прочитај повеќе
Плати сметка онлајн

Плати сметка со VISA или MasterCard од која било банка...

Прочитај повеќе
E-Newsletter

Добивајте најнови информации директно на вашиот e-mail

Прочитај повеќе
Мој клуб

Изберете подарок од огромната понуда на Мој клуб

Прочитај повеќе